Криворазбран намек...

Здравейте, реших да ви споделя инкогнито преживяванията си на работното място. От един месец съм на нова работа и все още се приспособявам с обстановката. Още от първияден ми направи силно впечетление един от служителите-изключително любезен и винаги услужлив, готов да ми помогне ако нещо не ми е  ясно и търпеливо да отговари на досадните въпроси, които му задавам. Веднага ми допадна,това че мога да разговарям с  него на всякакви теми и никога не ми е скучно. През този един месец,бижутерски магазин Марказит научих толкова много неща за него, че сякаш го познавам от години. Винаги се върти около мен и във всеки удобен случай или през почивката гледа да ме заговори, а аз се чувствам много добре и неговата компанията ми става все по-приятна и се не спирам да го зяпам сякаш съм някоя ученичка. Но едно нещоме притеснява и това е ,че си има сериозна приятелка и постоянно ми говори за нея. Объркана съм и си мисля дали ме приема само като приятел или  иска нещо по-сериозно. Отношенията ни до момента са само в рамките на службата, а след това не ми пише и не се чуваме. Ако някой е имал подобни отношения с колега, нека ми даде съвет докато не е станало късно,защото започвам да се увличам. Дори наскоро както си седях на компютъра затрупана в работа го видях да ми маха и да ми сочи към телефона, първоначално неможах да разбера защо, но после видях, че ми е пратил съобщение. Когато го прочетох направо незнаех какво да му отговоря-беше ми изпратил сайт за бижута на име markazit.bg с послание: „Какво мислиш?”. Разгледах сайта, който беше богат на арсортименти и без да се усетя бях се отнесла в представи-как идвам на работа и на бюрото ми ме чака кутийка с бижу от него. След работа имах среща с моята най-добра приятелка, на която разказах за случката и й показах сайта markazit.bg и двусмисленото послание от него. Моята позната с недоверие разгледа бижутата и беше категорична, че може да е искал мнението ми като жена за да зарадва приятелка си с нещо хубаво.
След тези нейни думи съм още по-объркана и не знам, дали е намек или всичко е плод на моето въображение.
А вие как мислите?

 


Невероятен бижутерски магазин в Младост 2 Рума

Тъй като съм чувствителна личност , реших да ви споделя моето преживяване, което беше необичайно за мен. На път към работа установих, че  камъчето на годежния ми пръстен го няма. Едва ли щеше да ми е толкова гадно, ако не беше наистина специален. Когато стигнах до работата настроението ми вече беше помрачено и мислех единствено как ще кажа на моя приятел. През деня бях мрачна и едва не се разплаках, работата не ми спореше. Все пак не е каквото и да е бижу, а годежния ми пръстен. Познавам бижутерски магазин Марказитмного-добре приятеля си и бях сигурна, че му е излезнало скъпо и никак нямаше да му хареса, че камъчето е паднало. Докато размишлявах какво да направя,една колежка забеляза замисления ми поглед и унилото ми изражение и ме попита какво ми е. Аз и разказах набързо какво се е случило  и тогава тя много ме успокои като каза,че след работа ще ме заведе в един златарски магазин в Младост 2 Рума, който е открила наскоро и е много доволна от него. Показа ми неща, които си е купила от там и аз бях приятно изненадана, настроението ми се подобри, но още не бях сигурна че ще могат да ми помогнат и с нетърпение изчаках края на работния ден. Когато се озовахме в магазина, персонала беше много отзивчив и бях очарована, че ми помогнаха и ми сложиха ново камъче. Доста от бижутата ми хванаха окото,но ми беше още еуфорично,че пръстена ми е поправен  и нямах време да разгледам подробно. Като се прибрах се сетих, че ми дадоха визитка с името на сайта им- markazit.bg. Влязох за да разгледам по-детайлно артикулите и останах приятно изненадана! Избора беше голям от годежни пръстени до златни гривни, обеци, много красиви дамски пръстени,кръстчета и какво ли не на прилични цени. Колежката ми сподели, че ако по-рано бях попаднала на този прекрасен бижутерски магазин, нямаше да премина през такива перипетии. След като приятели ми разбра за премеждието, разгледа сайта и обеща, че ще ми подари още някое бижу.Разгледайте тук сайта и си пожелайте и вие нещо.
 

 

Жадуван подарък!

Здравейте,казвам се Ивелина!
   Искам да споделя моята история, тъй като отдавна ме измъчва един въпрос. Имам прекрасна връзка с мъж, който е с 7 години по-голям от мен. Познаваме се от деца, израстнахме заедно и завършихме един и същ университет по различно време. Случайно бижутерски магазин Марказитзапочнах работа във фирмата на майка му и баща му, съдбата всеки път ни събираше, но в началото бяхме само добри приятели. След време нашето приятелство прерастна в сериозна връзка и така вече 10 години. През тези години се роди дете на сестра ми и моя приятел се радваше и го обгрижваше сякаш е наше, което ме накара да искам още повече деца и семейство. Той е невероятно грижовен, държи се мило, винаги гледа да ми огажда на капризите и е всеотдаен на връзката ни, но (тук се появява едно голямо „НО”) още не ми е предложил брак, а традицията в моето семейство е всяка сериозна връзка да завърши със сватба. Почва да ме измъчва въпроса-дали не ме приема за даденост. Много пъти съм му намеквала за женитба със закачки от сорта- кога ще ме вземе официално, но от негова страна нищо. Дори наскоро намерих сайт, в който открих перфектния годежен пръстен и му подметнах да хвърли едно око. Първоначално не беше очарован от факта и направи гримаса сякаш това са глупави прищявки, но после с изненада за мен се съгласи и усетих, че и на него му хареса, не знам дали заради сайта или да ми угоди ,но не остана безразличен,даже ми подметна да очаквам голяма изненада скоро. Минаха няколко седмици от тогава и ме притеснява, че се държи сякаш нищо не е станало. Не мога да спра да мисля за пръстена и думите му и се чудя дали докато е на работа да не му пратя сайта http://markazit.bg на съобщение със закачливо послание за да му припомня какво е казал или да го заведа директно в магазина, който се намира в Младост 2 Рума, понеже ни е на път. Не искам да го притискам, но си мисля, че ако го сложа пред свършен факт няма да има избор, а и след тези негови обещания предполагам, че и той иска женитба, но се притеснява да направи първата крачка. Кажете ми как да постъпя в този случай...

   

Copyright © 2016 Sofia MarkazitBG